Meteen naar de inhoud

BESTE PBN HOSTING

PBN Hosting

Het kiezen van de beste PBN-hosting vanaf het begin zal ongelooflijk belangrijk zijn, en daarom hebben we een best samengesteld in het testen van PBN-hostingdiensten. Hieronder ziet u welke we iedereen zouden aanraden om te gebruiken bij het bouwen van PBN-sites.

PBN Hosting

Easy Blog Networks – Dit is de grootste speler op de markt van PBN-hostingdiensten en is veruit de meest gebruikte dienst als het gaat om PBN-constructie. Ze zijn het gemakkelijkst te gebruiken, het goedkoopst per PBN en veruit de veiligste. We hebben ze gebruikt voor een aantal jaren, met slechts een paar PBN sites stilgelegd door enkele duizenden gebouwd op deze hosting.

 • Goedkoopste-vanaf $ 1.70 per blog
 • 1 klik WordPress installatie
 • Unieke IP-adressen
 • Vooraf geïnstalleerd met thema & plugins
 • Gratis recreatie van oude pagina ‘ s
 • Lage deindexatiepercentages
 • Beveiligde sites die niet gehackt worden
 • Meest gebruikte PBN hosting ter wereld!

PBN.Hosting – Dit is ook een van de grootste diensten als het gaat om PBN webhosting. We hebben hun hosting een paar keer gebruikt voor klanten en we denken dat het goed heeft gewerkt. Goede prijzen en eenvoudige hosting te gebruiken, geeft hen een tweede plaats in onze beste in de test van PBN hosting spelers. Alleen EasyBlogNetwork verslaat ze, denken we omdat ze in de meeste dingen wat scherper zijn.

 • Goedkoop – vanaf $ 1.79 per blog
 • 1 klik WordPress installatie
 • Verschillende IP-adressen
 • Voorgeïnstalleerd met thema ‘ s & plugins
 • Gratis wayback machine recreatie
 • Geen voetafdrukken van de hosting
 • Geen downtime
 • Gratis proefperiode in 7 dagen!

Wat is een PBN Hosting?

Een PBN-Hosting is een webhost die speciaal is ontwikkeld voor degenen die een PBN-netwerk willen bouwen, maar het kan worden gezegd dat het in veel opzichten vergelijkbaar is met een normale webhost. Het grote verschil is dat je een veel goedkopere prijs per blog krijgt dan wanneer je een reguliere webhost zou kopen. Het kan ze bieden omdat het niet de bedoeling is dat u grote sites op deze sites moet bouwen, wat betekent dat ze u ook geen enorme bronnen hoeven te geven in serverkracht of ruimte op de harde schijf.

Unieke IP-adressen op een PBH hosting

Misschien is de grootste reden waarom je een PBN-hosting krijgt in plaats van alle sites op een gewone webhost te gooien, dat je unieke IP-adressen voor elke site krijgt. Dit is iets wat je moet hebben, en je krijgt het meestal niet op andere webhosts. Daar delen misschien 1000 verschillende sites hetzelfde IP-adres, en bovenal delen al uw PBN-pagina ‘ s hetzelfde IP-adres. Dat wil je natuurlijk niet, want het verhoogt het risico om ontdekt te worden erg veel.

En je kunt zeggen dat het de eerste hoeksteen is en misschien wel de belangrijkste bij het bouwen van PBN-netwerken, om zo weinig mogelijk sporen achter te laten. Het draaien van verschillende IP-adressen op al uw PBN sites is daarom ook een must. Gewone webhosts kunnen u soms ook unieke IP-adressen bieden,maar dan rekenen ze meestal ongeveer SEK 100 extra per IP-adres-en u kunt er zelden vooral veel kopen. Als u veel domeinen gaat kopen en een grote PBN bouwt, moet u een dedicated PBN-hosting kopen.

Wat kost een PBN hosting

De prijs van een PBN-hosting varieert sterk en hangt volledig af van de grootte van uw netwerk dat u wilt bouwen. Maar simpel gezegd kun je zeggen dat het goedkoper wordt per site hoe groter je je PBN maakt, wat een groot voordeel is als je grote netwerken gaat bouwen. Maar neem je zo ‘ n dienst aan? Easy Blog Networks dus hun kleinste pakket heeft ruimte voor 10 PBN-sites en kost je $ 35. Er is dus een prijs per site van 3,5 USD voor elke PBN-pagina. Als u vervolgens ruimte koopt voor 300 PBN-sites, betaalt u slechts 1,73 USD per site, dus u bent tot de helft van de prijs per site.

Natuurlijk kost dit veel als je een groot PBN-netwerk van enkele honderden sites gaat bouwen, maar het is relatief ongelooflijk goedkoop in vergelijking met links kopen of huren. Als je via een SEO-bureau gaat, zullen ze ongeveer 10 keer zoveel in rekening brengen voor dezelfde links, alsof je er zelf op zit. Dus op de lange termijn bespaart u een enorme hoeveelheid geld op het bouwen van uw eigen PBN. En als je een beetje sluw bent, kun je linken naar veel van je eigen sites, maar ook links nemen en verkopen via een site zoals Fiverr. Er zijn genoeg klanten die goed betalen voor de juiste links.

Laat een PBN webhost sporen na?

Sporen achterlaten is een ander groot voordeel van het krijgen van een echte PBN-hosting, want dat is precies wat de toegewijde PBN-hostingbedrijven ervoor zorgen te verbergen. Met een reguliere webhost zijn er veel aanwijzingen die Google kan zien over wie de eigenaar van de site is, wat duidelijk in uw nadeel is. Met een PBN-hosting bieden ze minimale informatie over u wie de eigenaar is van de PBN-sites en wie de eigenaar is van de hosting zelf. We zouden nooit proberen om een PBN-netwerk op te bouwen via reguliere webhosts, omdat ze te veel informatie over u achterlaten, en het zal extreem duur zijn, zelfs als u veel sites hebt.

Probeer de pbn hosting eerst gratis

Iets dat heel goed is, is dat je een PBN-hosting 7 dagen gratis kunt testen, wat geen enkele andere webhost je kan bieden. Dit komt natuurlijk omdat ze zich er terdege van bewust zijn dat wie een PBN-hosting koopt en het werk erin steekt, een langetermijnklant zal zijn. En deze sites zijn in vergelijking erg klein, dus het vereist niet veel datakracht van hun servers. Maar natuurlijk denken we dat je moet profiteren van de 7 dagen die je gratis krijgt, en een beetje testen op hun hosting. Wanneer de 7 vrije dagen voorbij zijn, kunt u vervolgens kiezen welk plan (grootte) van PBN u wilt kopen.

Eenvoudige installatie aan elke kant

Ook dit met het feit dat PBN hosting extreem eenvoudige installatie WordPress heeft, is uiteindelijk een grote factor, omdat je zult merken dat tijd geld is. Zitten op een reguliere webhost en het invullen van veel verschillende informatie op elke PBN-site, zal enige tijd duren. Daarnaast moet u veel verschillende e-mailadressen en veel verschillende wachtwoorden maken om in te loggen. Via een echte PBN hosting wordt alles automatisch voor u geïnstalleerd en hoeft u niet alle oplossingen voor elke PBN-pagina te onthouden. U krijgt altijd toegang tot alle pagina ‘ s via uw login op uw PBN hosting.

We zijn erin geslaagd om 200 sites in één dag te installeren en op te starten via Easy Blog Networks, wat op een gewone webhost waarschijnlijk een week zou hebben geduurd. Dit alles gebeurt zodra u het domein op de hosting invoert en ze voeren automatisch verschillende namen in op elke site, zodat het verder aanwijzingen verbergt dat het één en dezelfde persoon is die achter alle sites zit.

Hoeveel sites kan ik een PBN hosting?

Het aantal sites op een PBN-hosting is onbeperkt, zou je kunnen zeggen, maar je moet mogelijk eerst contact opnemen met de hostingdienst als je het iets grotere pakket wilt kopen. Maar we hebben zelf meerdere PBN-netwerken gebouwd met maximaal 1000 sites op één PBN-hosting. Er zijn dus echt geen grenzen aan hoe groot een netwerk je kunt maken. Maar een tip die we je zouden geven is dat je altijd 2 verschillende kleinere netwerken kunt openen in plaats van een enorme. En dan denken we dat de voor de hand liggende keuze is Easy Blog Networks en PBN.hosting dat zijn de twee grootste spelers op de markt.

Is mijn PBN-netwerk veilig op dergelijke hosting?

We zouden zeggen dat deze PBN-hostingdiensten misschien wel het veiligst zijn, omdat ze op geen enkele manier samenwerken met Google. Veel van de andere grote webhostingservices hebben een zeer sterke samenwerking met Google, en dit kan natuurlijk erg problematisch zijn voor u die PBN-netwerken bouwt. Het is gewoon niet onmogelijk dat er op een bepaald moment in de toekomst druk van Google zal zijn op webhosting, en je zou een enorme hoeveelheid geld en tijd kunnen verliezen. Als we kijken naar het pure veiligheidsaspect, zouden we ons in ieder geval geen zorgen maken. We hebben onze PBN-netwerken al vele jaren op deze diensten en in ieder geval hebben we er nooit problemen mee gehad.

Hoe betaal Ik voor de hosting?

Bij de meeste hostingdiensten kunt u op veel verschillende manieren betalen, maar er zijn opties zoals PayPal,Creditcards en een paar meer op, onder andere Easy Blog Networks. We hebben onze kaarten verbonden zodat betalingen altijd automatisch in mindering worden gebracht, zodat u niet het risico loopt dat uw sites worden afgesloten en dus ook veel rankings verliest. Het is dus een goede tip voor iedereen, dat je ze altijd automatisch van je kaart of van je PayPal-account moet laten opnemen.

Moet ik de hosting domeinen daar kopen?

In uw PBN-hostingaccount slaat u alleen uw sites op en koopt u daarom uw domeinen niet op. U koopt de domeinen zelf bij andere webhosts, en het kost meestal niets om alleen domeinen bij hen op te slaan. Zodra u de domeinen hebt gekocht die u in uw PBN-netwerk gaat gebruiken, wijzigt u het DNS-adres van elk afzonderlijk domein. Wanneer dit is gedaan, zal uw site up and running in slechts een paar uur.

Wat is de beste PBN hosting?

We bouwen al vele jaren PBN-sites en hebben heel veel verschillende hostingdiensten getest. We hebben onder andere geprobeerd om te bouwen op volledig gewone hostingdiensten, en het heeft gewerkt, maar het is erg duur en vooral zeer inflexibel. Wij u de beste PBN hosting dus we zouden hebben geïnvesteerd in Easy Blog Networs of PBN.hosting. Deze twee hostingdiensten zijn degenen die iedereen die PBN-netwerken bouwt gebruikt, en zij zijn degenen die hun spullen kennen. U bespaart beiden veel geld door een van hen te kiezen en bespaart uzelf een ongelooflijke hoeveelheid tijd dankzij het feit dat ze zo gemakkelijk zijn om mee te werken op veel sites.

Moet je PBN hosting eerst vergelijken?

We denken dat het goed kan zijn om PBN-hosting te vergelijken voordat je all-in gaat, en dan kun je zwaar investeren in degene die je het beste bevalt. We hebben het zeker al voor je vergeleken, maar je moet het natuurlijk ook zelf testen. Dan weet u wat de voor-en nadelen zijn tussen de verschillende PBN hostingdiensten.

EnglishGreekGermanTurkeyPortugalSpainSwedishFrenchItalyDutchPolandCzechDanishFinlandNorwayBelgiumCroatiaAustria