Meteen naar de inhoud

PBN LINKS KOPEN

Als u PBN-links wilt kopen in plaats van uw eigen PBN-netwerk te bouwen, hebben we goede tips over waar u de beste links kunt kopen, tegen de beste prijs.

PBN Link

Moet je echt SEO links kopen?

Het kopen van SEO-links heeft een zeer negatieve reputatie en we zijn het erover eens dat het niet volledig risicovrij is. Maar we kunnen ook denken dat er tegenwoordig een zeer overmatige angst is om links te kopen. Tegenwoordig kun je eigenlijk Online goede links kopen zonder al te veel of risico ‘ s te nemen.

Onze aanbeveling is natuurlijk dat je reviews van eerdere kopers van links leest, en op deze manier erachter komt of het goede links zijn om te kopen.

PBN LINKS KOPEN OP FIVERR?

We worden vaak gevraagd door onze klanten waar te kopen links, en we raden altijd kopen van Fiverr. Wat ongelooflijk goed is aan het kopen van Fiverr, is dat er zoveel wederverkopers van links zijn. Je hebt ook veel kopers die beoordelingen hebben geplaatst op de verkopers en hun links. Hiermee kunt u links kopen zonder grote risico ‘ s te nemen door waardeloze links naar uw website te krijgen. Maar zorg ervoor dat u de recensies leest voordat u de PNB-links koopt.

  • Goedkoop-veel wederverkopers die links willen verkopen, wat de prijs verlaagt!
  • Safe-Fiverr schopt degenen die niet rijden met schone bloem in de zak.

Wat zijn PBN links?

PBN links zijn precies zoals het lijkt, alle links komen van PBN sites. Het is eigenlijk niet vreemder dan dat, en dit type link maakt een zeer groot deel uit van alle SEO-links die u koopt en verkoopt. Er zijn immers mensen die niet de kracht hebben om hun eigen PBN-Hosting te starten en liever gewoon een of meer links naar hun website kopen. Dan kan het een gemakkelijke manier zijn om PBN-links te kopen van iemand die links verkoopt. Er zijn nogal wat die het vandaag doen, en je zou kunnen zeggen dat het de kopersmarkt is. De meeste mensen die hun PBN-links verkopen, willen gewoon geld verdienen zodat ze hun eigen PBN-netwerk gratis kunnen hebben, maar er zijn ook mensen die dit als hun hele bedrijfsplan hebben.

Ik heb gehoord dat het verboden is om links te kopen?

Nee, dat is niet waar, het is volkomen legaal om links te kopen. Er is nergens een wet die zegt dat je geen PBN-links naar je website moet kopen. U schendt echter het beleid van Google over het optimaliseren van zoekmachines. Ze vinden het niet leuk dat je links koopt om te ranken. Dus het ergste wat je kan overkomen als je ontdekt werd door Google dat je links hebt gekocht, is dat ze je pagina niet indexeren. Maar in bijna alle gevallen nemen ze gewoon geen links aan waarvan ze vermoeden dat ze zijn gekocht, en heb je geld verspild aan iets dat je gewoon niet ten goede komt.

Maar als je alleen slim bent wanneer je je links koopt, en niet te veel tegelijk koopt, is er geen gevaar. Je moet af en toe links kopen, en hoe meer je hebt, hoe meer je ook in een later stadium kunt kopen. Dus het is gewoon een kwestie van gezond verstand gebruiken, en je haalt het tot 99%. Zorg er gewoon voor dat je geen dingen doet die je in het oog springen, want dan is het risico veel groter dat je er naartoe gaat dan wanneer je het allemaal natuurlijk laat lijken.

Waarom links kopen?

Er zijn heel veel redenen waarom u links koopt, maar de belangrijkste is natuurlijk dat u een website wilt rangschikken. Door PBN-links te kopen, verhoogt u de sterkte van uw “geldsite” en stijgt deze in de zoekresultaten van Google. Hiermee kunt u meer geld verdienen of geld besparen door niet te adverteren Google Adwords.

Dus ofwel koopt u links die u rechtstreeks naar uw website stuurt, ofwel koopt u links die u in plaats daarvan op uw PBN-sites verzendt. In die zin is het mogelijk om te zeggen dat je een beetje een buffer krijgt tussen je gekochte links en je website.

Mocht Google er dan achter komen dat je veel links hebt gekocht, dan zullen ze waarschijnlijk alleen je PBN-site bestraffen, en niet je echte website. Dit betekent dat je hier dus veel risico ‘ s uit haalt door SEO-links te kopen, en een sterk linkprofiel naar je website relatief risicovrij kunt opbouwen. Maar de derde optie waarom je links koopt, is er ook een die we niet leuk vinden,maar sommige wel. En dat is om de rankings van anderen op Google te ruïneren door junklinks naar hun concurrenten te kopen. Dit wordt Black Hat SEO genoemd en komt nog steeds voor, hoewel het vandaag de dag niet zo gebruikelijk is als een paar jaar geleden.

Google realiseerde zich uiteindelijk dat het te gemakkelijk was voor anderen om hun concurrenten te ruïneren door waardeloze links naar hen te kopen en hen te laten straffen door Google. Dus vandaag geven ze niet zoveel straffen aan degenen die slechte en gekochte links naar hun site hebben, en dat om de eenvoudige reden dat Google niet weet of u of uw concurrent ze heeft gekocht.

Wat kost het om SEO links te kopen?

Helaas zijn er hier geen duidelijke antwoorden op hoeveel het kost om SEO-links te kopen, omdat er zoveel verschillende factoren zijn waarvan het afhankelijk is. Maar je kunt alles kopen van enkele honderden links voor 5 USD op Fiverr, tot 1 link voor vele duizenden dollars. Het draait allemaal om wat voor soort link je gaat kopen en wie het verkoopt. Als je via een SEO bureau gaat, kun je er in ieder geval op rekenen dat ze een toeslag maken van 5 keer wat het eigenlijk kost. Maar het is gebruikelijk dat ze maar liefst 10 tot 30 keer de prijs in rekening brengen van wat die link eigenlijk kost.

Dus het enige waar je eigenlijk zeker van kunt zijn als je PBN-links wilt kopen, is dat je ze veel goedkoper krijgt als je ze rechtstreeks bij de PBN-eigenaar zelf koopt. Dan vermijd je tussenpersonen die je gewoon uit je geld willen zuigen en krijg je aanzienlijk meer koppelingskracht naar je site voor het geld. Maar zorg ervoor dat je een beetje leest over elke verkoper die links verkoopt, want daar krijg je een goed gezoem van anderen die eerder van dezelfde persoon hebben gekocht of het goede of slechte links zijn. Als je dat eenmaal hebt gedaan, toeter en rij.

Waar vind ik de goedkoopste PBN links?

De plaats waar de meeste mensen goedkope PBN-links kopen, is Fiverr, en het zijn waarschijnlijk ook degenen die veruit de goedkoopste PBN-links te koop hebben. Het is een website voor freelancers die geld willen verdienen, en er zijn er ook heel veel. Ze vechten met gelijkgestemde mensen van over de hele wereld om hun links aan u te verkopen, dus het betekent dat de prijzen alleen maar meer en meer zijn gedaald.

Links naar een online winkel kopen?

Het is helemaal geen probleem om links naar een online winkel te kopen, maar misschien wel de beste waar je links naar kunt kopen. Met een online shop heb je altijd het voordeel dat je veel verschillende pagina ‘ s en producten hebt waar je links naar kunt sturen, wat een zeer mooie spreiding van linkkracht geeft. Zorg er wel voor dat u veel zogenaamde interne koppelingen tussen verschillende delen van de website uitvoert. Op deze manier spreid je je linkkracht naar veel verschillende gebieden en begin je op heel klein en goed te rangschikken.

Moet u PBN-links uit hetzelfde land kopen?

Het is geen must om links uit hetzelfde land te kopen, maar het ziet er natuurlijker uit en geeft meestal een beetje betere resultaten. Maar we zouden zeggen dat de belangrijkste reden waarom u PBN-links uit hetzelfde land als uw eigen land zou moeten kopen, is dat het moeilijker wordt voor iemand om te vermoeden dat u uw links hebt gekocht. Het lijkt gewoon meer echt te zijn, en minder gekocht om zo te zeggen.

SEO links van vergelijkbare sites zoals uw eigen?

Ja, Het is een voordeel als de links die naar uw website verwijzen afkomstig zijn van vergelijkbare websites, en u moet altijd in de eerste plaats SEO-links kopen van pagina ‘ s met vergelijkbare inhoud. Ook in dit opzicht ziet het er gewoon authentieker uit met dat soort links, en betekent dat u aanzienlijk minder risico loopt om ontdekt te worden dat u PBN-links naar uw website hebt gekocht.

EnglishGreekGermanTurkeyPortugalSpainSwedishFrenchItalyDutchPolandCzechDanishFinlandNorwayBelgiumCroatiaAustria